1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480191 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2052583

Sv: Silly season - 2020
puffe: Åter igen så har Björn aldrig sagt att han te tror på oss, han säger bara att han är tömd på energi och det kan man förstå eftersom hans 2 åriga jobb gått upp i rök, hade vi fått behålla fler av alla spelare som redan dragit så hade hans jobb nästa säsong blivit så mycket lättare, men nu är han ju tillbaka på ruta 1 och det måste vara psykiskt knäckande, karln satt ju för tusan och grinade i omklädningsrummet när shl meddelade att man stänger säsongen, så nog fan har han lagt ner hjärta och själ i Modo.
Låt karln landa lite, låt Glader ta in några meriterande nyförvärv så kommer Björn stå i båset till Hösten full av energi igen och satsa mot shl.
Jag tror att det är av yttersta vikt att Widebro/Glader tydligt klargör och satsar ordentligt så att Björn har ett bra material att jobba med.

Oavsett så är Björn den bästa tränaren vi haft på 10 år isch så att släppa honom till en trolig konkurrent om shl nästa vår vore idioti, bättre att skeppa honom till Saik om man nu skall skicka honom.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Gavelo: Jag vet inte mer än vad som står i skvaller-pressen, så jag måste utgå från det tills mer fakta kommer fram. Det är ju totalt ointressant hur bra han är som tränare om han inte vill jobba för världens bästa klubb. Han skriver nytt kontrakt i januari , gråter lite i mars o sen i april är Leksand hans dröm. Om detta är sant vore det en katastrof att ha kvar honom i MoDo.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Gavelo: Bara inse fakta, med Björns uttalanden så har han ( medvetet!) målat in sig i ett hörn. Han kommer att droppas, frågan är bara hur mkt det kostar för knätofsarna. Återigen finns det moral och etik bland klubbarna. Hur fan kan man gå på en tränare som just skrivit på ett nytt kontrakt, och en förening som dräneras så. Det är verkligen att sparka på en liggande. Stämmer allt detta att den första kontakten togs med Björn är det ännu mer för jävligt. Har man inte tyckt illa om Leksand innan så gör man det än mer nu.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Gavelo: Hej!
Men Leksand och Modo är väl inga konkurrenter nästa år i och med de nya reglerna, eller har jag missförstått nya seriesystemet?
Låst ämne