1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482261 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2052984

Sv: Silly season - 2020
Sputnik:

Ja det kommer nog inte hända. Men det jag tänker med artikeln är att det bara förstärker den positiva bilden kring modo och organisationen. Man ser i kommentarerna att dom har fullt förtroende för ledningen och Widebro i spetsen.

Tror inte heller att Björn står i vårt bås i höst, hoppas verkligen att man krämar ut maximalt med pengar från Leksand och sedan skeppar honom, eller att man skaffar en ny tränare och sedan dröjer med att släppa Björn så Leksand får hitta en annan tränare och Björn får ge sig ut och leta nya uppdrag till sommaren/hösten.

Sedan inleder man en process mot Björn för att bryta kontraktet utan ersättning pga brott mot lojalitetsplikten. Man har goda chanser att vinna detta som jag ser det då den är rätt stark.

Kanske anses fult att göra så mot en individ, men det skiter jag i. Personer måste lära sig att ta konsekvenserna av sitt handlande. Det är alldeles för mycket lallande i dagens samhälle där individer tycker att man har rätt att göra precis som man vill utan konsekvenser. Antar att ifall detta hade varit i det privata näringslivet hade man sänkt honom ordentligt.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Rytter: Hade varit extremt mäktigt om Björn kunde sparkas så sent att Leksand skulle behöva söka ny tränare, även om det hade kostat en del.

Finns tyvärr inte en chans i världen att Björn skulle kunna fällas för brott mot lojalitetsplikten. Det han har gjort är att uttrycka en önskan om att byta arbetsgivare. Även om han har gjort det på det vidrigaste möjliga sättet så finns det absolut ingen juridisk grund för att straffa honom. Det hade varit en enorm kränkning av yttrandefriheten.
Låst ämne