1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474669 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2053036

Sv: Silly season - 2020
DödÅtSIF:

Jo det finns stöd för det. Sedan om rätten dömmer så är en annan sak. Om man hävdar att han skadat klubben med sitt uttalande i media, deras förmåga att locka spelare sponsorer mm så skulle kontraktet kunna hävas utan ersättning.

Denna plikt/lag är ganska stark, dock ovanligt att företag går denna väg då det kostar en del samt riskerar att ge företaget dåligt rykte, så inte ofta denna prövas. Men med ett väl underbyggt case tror jag det skulle gå. Har du ett anställningsavtal får du inte göra eller säga vad du vill angående din anställning eller arbetsgivare, och där kommer yttrandefriheten i andra hand. Du har rätten att yttra dig det är inte brottsligt, men det kan kosta dig din anställning.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Rytter: Björn har väl sagt att det brukar ta två år för hans lag att bli som bäst. Han tycker nog att det blir jobbigt att börja om igen. Jag hoppas han finner ett sätt att få truppen bra redan första året. Visar han vilja och glöd så kan jag förlåta honom med tiden. Alla har vi gjort fel. Förhoppningsvis får han glöden tillbaka när vi börjar fylla på truppen. Nu har han faktiskt chansen att bygga en egen trupp precis som han vill att den ska se ut. Kanske kan det få hans humör tillbaka.

Nu vägrar jag sura nått mer och ser fram emot nästa säsong.

DÅ JÄKLAR!
Låst ämne