1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484945 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2054142

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Ska journalister inte få ställa frågor som så många funderar kring?

Är Hägglunds jobb att 'skydda' MoDo?

För mej känns mer info bara bra, då blir spekulationer och helgon-förklarande mindre värda.

Men jag tror Hägglund är MoDoit till 100 procent, men han är även yrkesman. Varför ska han inte göra sitt jobb? Skadar han MoDo mer än Björn gör just nu?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
puffe: Det är ju Björn som gör precis allt för att göra sig omöjlig och tvinga Modo att skicka iväg honom (till LIF). Hägglunds frågor är ju helt ok och hade Björn haft någon som helst heder mot föreningen och staden hade han kunnat svara mer undanglidande. Nu fortsätter han att hälla bensin på brasan (alltså oavsett Pelles frågor har Björn bestämt sig för att göra allt för att förstöra alla möjligheter till fortsatt samarbete).
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
puffe: Du är säkert en sådan som tycker att Lasse Anrell gjorde rätt som fotade och rapporterade om någon segerfest som tre kronor hade också. Eller han som skrev om att tre kronor åt på en strippklubb i Moskva när de i realiteten bara var på restautangen våningen ovanför och de enda som besökte strippklubben var journalisterna själva, men det blev "fina rubriker" i tidningen.

Bara för att man vet någonting, så måste man inte avslöja det. I fallen ovan har det lett till att journalister inte längre har samma dialog med spelare och ledare, för man vet inte om saker som yppas i förtroende verkligen stannar där. Man har praktiserat den kända lösningen att kissa på sig när man fryser.

Har det blivit mindre spekulationer nu? NEJ.
Har Modo, Hellkvist eller någon annan "tjänat" på utspelet i tidningen? NEJ.
Vad har egentligen blivit så förbaskat mycket bättre av att samma budskap upprepats? INGENTING.
Tror du att Modos sökning efter spelare och sponsorer förbättrats av att återigen ta upp det här? NEJ, FÖRMODLIGEN FÖRSTÖR DET EN DEL.

Jag tycker att det vore MYCKET bättre för Modo att få jobba ostört och slippa sådant här. Hägglund vars lön till en del beror på intresset för Modo borde vara smidigare än så.
Kommentera