1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481439 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2054145

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Du svarar, som vanligt, med påståenden som jag inte sagt.

(Vad i h-e har Anrell med detta att göra????)

Vad är så provocerande med att en lokal journalist intervjuar personen alla med MoDo anknytning vill höra?

Spekulation eller ej. Detta är en snackis i hela hockey-sverige, men du och dina anhängare vill lägga en våt filt över detta och (vad vet jag inte).

Bryr du dej över MoDo borde väl all fakta redovisas
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
puffe: Själva idén borde att vara isolera Björn så att han inte kan komma fram med sitt budskap att han vill lämna klubben. Därför är det fel av ÖA att ge honom talutrymmet. Genom att ÖÄ låter honom sprida sina tankar kan han göra sig helt omöjlig och då kanske vi får någon struntsumma för honom. Om Modo fortsätter hålla sig lugna och inte paniksparkar honom kommer Leksand få hosta upp betydligt mer för honom. Tränarmarknaden är ju så begränsad att ju längre tid som går utan att de får tag på en tränare desto mer kommer de betala. Ger Leksand upp och stannar han kvar så tror jag att han för sitt eget ryktes skull gör ett gott jobb. Finns ju flera fotbollsspelare som försökt bråka sig bort men tvingats kvar och ändå levererat bra.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
puffe: Jag borde inte skrivit det riktat till dig då jag borde insett du aldrig skulle förstå.

Jag gör mot bättre vetande ett nytt försök.
Har du någonsin förstått begreppet "bit inte den hand som föder dig"?

Ok, ett annat exempel då. Säg att vi spelar ett avgörande kval och en spelare har ont i en axel, men det har inte kommit ut i media. Gör då Hägglund rätt att skriva att "spelaren spelar med ett specialskydd för sin onda axel? Även om motståndarna då satsar mycket mer på att tackla mot axeln och spelaren får utgå ur matchserien.?

Det är självklart inte fel att intervjua spelare och ledare, men om man som Hägglung är beroende av modointresse. Då är det kontraproduktivt att köra en intervju som i princip inte tar fram ett enda nytt, utan som bara cementerar att Hellkvist fortsätter bete sig som en idiot. Detta även om Modo alltså får svårare att knyta till sig sponsorer och duktiga spelare pga av det blev ännu tydligare att Hellkvist verkar vilja bråka sig loss?
Kommentera