1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481239 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2054198

Sv: Apropå ingenting...
puffe: till JFKs försvar går jag in med att denna artikel var helt bortkastad och som flera nämner gav ingen ny aspekt, vi vill alla naturligtvis veta vad respektive parter vill och det har Modo genom Glader tidigare nämnt att diskussionen förs inom föreningen inte i media,,det vet även Hägglund, vill ÖA få fram nåt mer skulle Hägglund ställt raka frågor till BH, vill du få kontraktet brutet, vill du till Leksand osv men det skulle han inte få något svar på eftersom BH fått direktiv från Modo att det här sköter vi internt, munkavle nämns, varför då överhuvud taget ringa Björn? Respekterar inte ÖA de direktiv Modo offentligt har sagt om situationen? Varför köra en repris på samma saker som nämndes i förra veckan, syns ju klart att det även retar upp oss supportrar så vi börjar puckla på varann -;)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Heyerdal: Många artiklar ger väl inget nyhetsvärde, men jag tror fortfarande att det är en journalists plikt att fråga Björn om vissa saker. Varför ska en journalist betraktas som nån Judas för att han ställer frågor många är intresserade av?

Sedan att supportrar 'pucklar' på varann händer väl titt som tätt ändå. Jag respekterar olika åsikter, men blir lite sur när jag beskylls för åsikter jag inte har. det gör väl alla, antar jag.
Kommentera