1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480194 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2054886

Sv: Silly season - 2020
Sputnik:
Här misstänker jag dock att Barto kommer vägra
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Tarasov:

Ja det vore lite talande ifall en spelare med typ 10 matcher i klubben visar mer heder än vår huvudtränare som varit där i två år.

Synd att inget går att bevisa kring Björn och försöket att ta och locka Bartosak till Leksand. Hade detta varit officiellt eller bevisbart på något sätt t.ex att Bartosak eller agenten kan visa upp mail mm där det framgår att Björn är inblandad på nått sätt hade det varit perfekt för oss. Om Leksand har mailat med agenten och gjort det klart att Björn gärna ser honom i Leksands trupp då han troligen blir ny tränare för klubben.

Då är det bara att hålla honom kvar i klubben tills ny tränare är på plats och Leksand har en ny tränare. Sedan inleder man processen mot Björn och river kontraktet utan ersättning, skulle det vara så att han dessutom försökt locka spelare till en annan klubb när han är under kontrakt med Modo kan han dessutom bli skyldig till skadestånd mot modo. Vi skulle garanterat vinna en sådan process under de omständigheterna.

Vore skönt om man kunde får Bartosak klar snart, han känns viktigare än Björn faktiskt.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Tarasov: Jag tror det också. Han har i färskt minne vilket helvete han fick då han bytte klubb i Tjeckien och som sen ledde till hans mentala problem. Detta är visserligen i olika ligor, men han tänker på familjen i första hand nu. Vi måste bara sälja in utmaningen och peppa honom att våga ta ett år till i lägre liga, för att sen bli belönad som fan på andra sidan tunneln.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Tarasov: Hoppas att du får rätt men vad grundar du det på?
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Tarasov: Varför skulle Barto vägra? Han har hela tiden sagt att han vill tillbaka i en högstaliga. Knappast skulle han hålla en lojalitet mot MoDo efter 9 matcher i föreningen högre än sin egen karriär.
Låst ämne