1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480830 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2054986


Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
hockey_21: Jag börjar helt ärligt undra om det finns medicinska orsaker till detta. Hans beteende är inte normalt. Oavsett om det har skurit sig med ledningen så måste han ju någonstans ha förståelse för att fans och sponsorer är helt oförstående till vad som händer.

Dels verkar det som att sjukdomen i sig kan leda till dålig impulskontroll, irriationer etc. Och dels verkar det som att medicinen i sig kan vara ett problem:

"For instance, levodopa — a Parkinson’s drug that activates dopamine receptors — can induce mania in some people."

Jag tycker det är att uppenbart att Björn har flippat på ett eller annat sätt. Det är som att han försöker skada MoDo på alla sätt han kan inte, dvs inte bara jävlas med Glader och Widebro, utan faktiskt medvetet göra supportrarna som köpt soffbiljetter etc. arga och ledsna. Det känns inte som ett normalt beteende och känslan är att Glader och Widebro är lika frågande som alla andra.

Neurologiska sjukdomar är knepiga saker. Medicinen måste vara perfekt balanserad och yttre faktorer tenderar att ställa till det. Besvikelsen över att säsongen ställdes in i kombination med pandemin kanske har triggat någon episod. Det känns i ärlighetens namn som att det är den enda förklaringen i dagsläget. Annars hade han insett att media frossar i detta och ser honom som någon sorts lyteskomik.

Jag tror i ärlighetens namn inte att Leksands styrelse vill ha honom längre ens om de får honom gratis. Jag hade tvekat både en och två gånger innan jag anställde en sådan personlighet, framförallt i dessa tider då det kan bli förödande för klubben att behöva kicka en tränare mitt under pågående säsong.
Låst ämne