1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474669 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2055726

Sv: Silly season - 2020
puffe: Var väl när man i efterföljande match slog ut Djurgården i Kempis. Matchen var utsåld o jag hade ingen biljett, åkte upp iallafall o stod utanför och frågade om någon hade en biljett över. När jag nästan gett upp hoppet kom det fram en kille och sa; Jag fixar in dig, vilket han också gjorde, han gick in först för att sedan gå ut igen, han fick då en stämpel vill jag minnas och sedan fick jag låna hans säsongskort o slinka in med, killen ville inte ens ta emot pengar som jag erbjöd. Vill minnas att stämningen var galen i Kempis.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Golden boy : snackar vi 79 så var jag där. Såg alla hemmamatcher men köpte korv när Jan Nyman gjorde sitt ända(?) mål den säsongen. Mot Skellefteå vill jag minnas, tror det blev tvåsiffrigt.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Golden boy : Nej, detta är senare. Du pratar troligen om semifinalerna 1994?

Jag har en fantastisk solskenshistoria också, angående matchen i Stockholm(matchen innan du refererar till). den kommer en annan gång, Men MoDo vann med 2-1 matcher(semifinal). Jag och en kompis ringde Kent Forsberg på kvällen efter vi slått ut Djurgården. T.o.m den tjurskallen var trevlig när vi halvt drogade ringde sent o grattade till finalplatsen, haha. Det var tider.
Låst ämne