1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481617 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2057568

Sv: Silly season - 2020
Amitiel: Jag tycker inte att han har betett sig normalt. Som jag har sagt förut, om detta är helt kalkylerat från hans sida så är det ett närmast psykopatiskt beteende vi talar om. En sak är att strunta i kritik, men att medvetet sabotera och göra folk arga och ledsna för egen vinnings skull, det är sådant som psykopater pysslar med.

Nu tror jag inte att Björn är någon psykopat, utan som jag har nämnt tidigare så lider han av en fruktansvärd sjukdom och tvingas ta mediciner som kan ha hemska biverkningar. Jag förstår inte varför det är tabu att diskutera detta, då Björn själv har varit helt öppen med hur komplex sjukdomen är, hur han har fått problem med hormonerna och hur det har påverkat hans mentala kapacitet och psykiska välmående.

Jag tror många av oss som har jobbat väldigt hårt under en period har upplevt den där märkliga depressionen som kan infinna sig när man väl får vila och plötsligt får tid att tänka. Blanda in en cocktail av svårdoserade mediciner, en sprucken dröm och nästan alla av dina spelare, dina vänner, flyttar.

Kanske handlar det om att jag helt enkelt inte vill tro att Björn är ett sådant stor kräk som han framstår som...
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Bad_Brett: Tänkvärda ord, men förutom att han kan vara psykopat eller sjuk, kan man inte agera i detta som egoist också? Men oavsett, hoppas vi får besked snart om hur det står till, känns inte som något alternativ är bra
Låst ämne