1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478779 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2057892

Sv: Silly season - 2020
Amitiel: Med tanke på att man hade en trupp för division ett och fick platsen när Pantern ramlade ur så är det inte så dåligt. Man sålde Belov och någon till av de bästa spelarna dessutom. Sett till materialet tycker jag att han gjort det bra, men om han kan ta Modo till nästa nivå har jag ingen aning om. Det är liksom inte så lätt att implementera ett offensivt spel med hög press när man inte har spelarmaterial för det...

Men, vi vet ju faktiskt inte ens om han är påtänkt.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
J F K: Som nån på Twitter skrev så känns det ju inte så oväntat att man kontrakterar eller knappt kontaktar någon ny tränare nu om man ligger i förhandling med Leksand. Ja menar kommer det ut att vi har en ny tränare kan ju Lesand bara vänta ut oss och se hur roligt vi tycker det är.med 2st huvudtränare på kontrakt?

Angående Dahlén, han kanske helst vill spela hockey där han tycker det är som allra roligast? Uppenbarligen misstrivdes han i NA. Och han lär tjäna väldigt bra i TIK ändå så varför inte trivas med sitt jobb också? :-)
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Angående Gudmundsson, jag skulle vilja säga att namnet känns oerhört fräscht och positivt. Detta av olika anledningar;

1) En ung tränare som vill framåt. Varför behövs alltid rutin? Har man en bättre ledare bara för att man varit tränare länge? Rutin för mig kan också vara till en nackdel när alla andra lag vet hur man som tränare vill spela + mycket dyrare.

2) Ett namn som tränat ett division 1 lag i HA och som jag tycker har spelat bättre än vad resultatet visat (bor i Uppsala och har ändå rätt bra koll på Almtuna). Trots detta klarade de undan kvalserien. Titta bara på Andreas Johansson som exempel, han tar HV71 år 14/15 till en 5:e plats, vilket var den bästa placeringen efter några struliga säsonger till att träna Modo år 16/17 och knappt klara sig undan negativt kvalspel i HA. Bara för att du har ett namn betyder inte framgång. Det bör vi modoiter veta.

3) En tränare som vet precis hur man ska använda vår talang Åhström för att få ut potentialen. Så även Belov (om han blir kvar).

Slutligen; att bara tänka på vad tränare har för rutin tycker jag ändå visar på en viss svaghet på grund av att en tränare är så mycket mer än rutin, se Jeremy Colliton till exempel. Vissa personer har det bara, är min uppfattning. Det är ju också svårt att kunna visa upp någon framgång när man inte har tränat tillräckligt länge för att ha något att visa upp.

Have faith in Glader, har han fått er att behöva tvivla? Jag tvivlar.
Låst ämne