1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482057 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2057899

Sv: Silly season - 2020
Angående Gudmundsson, jag skulle vilja säga att namnet känns oerhört fräscht och positivt. Detta av olika anledningar;

1) En ung tränare som vill framåt. Varför behövs alltid rutin? Har man en bättre ledare bara för att man varit tränare länge? Rutin för mig kan också vara till en nackdel när alla andra lag vet hur man som tränare vill spela + mycket dyrare.

2) Ett namn som tränat ett division 1 lag i HA och som jag tycker har spelat bättre än vad resultatet visat (bor i Uppsala och har ändå rätt bra koll på Almtuna). Trots detta klarade de undan kvalserien. Titta bara på Andreas Johansson som exempel, han tar HV71 år 14/15 till en 5:e plats, vilket var den bästa placeringen efter några struliga säsonger till att träna Modo år 16/17 och knappt klara sig undan negativt kvalspel i HA. Bara för att du har ett namn betyder inte framgång. Det bör vi modoiter veta.

3) En tränare som vet precis hur man ska använda vår talang Åhström för att få ut potentialen. Så även Belov (om han blir kvar).

Slutligen; att bara tänka på vad tränare har för rutin tycker jag ändå visar på en viss svaghet på grund av att en tränare är så mycket mer än rutin, se Jeremy Colliton till exempel. Vissa personer har det bara, är min uppfattning. Det är ju också svårt att kunna visa upp någon framgång när man inte har tränat tillräckligt länge för att ha något att visa upp.

Have faith in Glader, har han fått er att behöva tvivla? Jag tvivlar.
Låst ämne