1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480917 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2058539

Sv: Silly season - 2020
Intressant hur alla topplag, förutom Modo, lyckats dra nytta av coronaskiten (Vesel ryktades väl till Finland bl.a.?) men av förklarliga skäl så sprack det väl.

Dessa förlängningar samt Timrås förmodade förlängning med förstakedjan, även om alla lag har blivit drabbade på ett eller annat vis så är det inte i närheten av Modos spelartapp, oavsett vad någon utomstående vill hävda.

Även om vi har gjort en riktigt fin silly med många spännande namn, men just sayin...
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Trilske: Kan också bero på att Vesel, Hutchings och Crandall inte är superattraktiva för SHL-lag på det sättet som unga svenska killar som Norlinder, Hedberg och Berglund är.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Trilske: Jag har fått indikationer om att vi har några spelare till på ingång av riktigt hög klass. Förutom Dahlén som är i en klass för sig så tycker jag inte att det är några av motståndarnas förlängningar som skrämmer mig. Givetvis bra spelare, men jag tror faktiskt att vi kan toppa dem. Ingen av de spelarna förutom just Dahlén är ju direkt givna i ett SHL-lag, utan någonstans mitt emellan riktigt bra allsvenska spelare och svaga SHL-spelare. I Lövens fall handlar det nog mest om att spelarna är lite för gamla för att man skulle prioritera dem framför sin egna yngre spelare.
Låst ämne