1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482872 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2059155

Sv: Apropå ingenting...
Nucky: Vill bara be er notera att Lövenfansen om några inte tar ut något i förskott, varken förra eller den kommande säsongen. Efter den ökenvandring som vi tagit oss igenom så återuppstod vi tack vare Jesus. Slog alla rekord och såg väldigt starka ut. Men när motståndarna hade extremt svårt att slå oss så hände självklart någonting annat som slog undan benen på oss. Ödmjukhet finns liksom en ständig oro. Även om årets löven kommer bli fantastiskt så får vi se om vi får spela om det överhuvudtaget. Den stora fördelen är dock inte laget, hur bra det än må se ut. Utan det är det vi har i form av system. Helt överlägsen verkar Kentää vara på den punkten. Dvs att sälja in det till spelare och tränare. MoDo kändes mer som ett lag med en skillad topplina än ett komplett system. Genomklappningarna bakåt i vissa matcher var Löven aldrig i närheten av trots mindre Bra Insatser. Därför blir det väldigt intressant att se vad Glader har för spelidé eller om han överlåter det till den nye tränaren. Har någon här koll på hur han vill spela och vilka krav han kan tänkas ställa på nye huvudtränaren? Denne måste Ju utgå från det material som värvas av Glader menar jag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Knafus: Samtidigt var nog en stor del av Modos problem att man inte orkade vara fokuserade. Av de matcher man spelade mot Löven (om man inte räknar spökmatchen) hade vi 10-5 i poäng, för Löven var vi fokuserade mot.
Löven krossade dock Timrå som vi hade svårt mot.

Jag tycker att Björn utvecklade spelarna. Det måste vara oerhört ovanligt att så oerhört många spelare rekryteras till SHL. Det går att vara enögd och säga att Modo bara hade en förstakedja, men samtidigt bedömdes andrakedjan bra och att värvas till SHL när hela Lövens förstakedja ansågs för dålig för det.
Kommentera