1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482024 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2060284

Sv: Apropå ingenting...
Peja: Vilket lag som har fest fans ute i landet har jag ingen aning om men har aldrig sett en enda match löven spelar där det inte varit lövare på plats så att du har träffat en lövare säger inte så mycket egentligen..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
JoseGonzales: Någonting säger det. Jag har jobbat i flera svenska städer och på varje arbetsplats jag har varit på, varje skola jag har gått i och varje lag jag har spelat i har det funnits MoDo-supportrar men aldrig Löven-supportrar. MoDo är ett folkkärt lag som har många supportrar ute i landet.

Kan tillägga att MoDo-fansen har varit ovanligt engagerade och insatta, inte plast-supportrar som många lag söderut dras med, och inte massa personer som ställer sig i Bajen-klacken så fort det blir sommar, som hos Leksand.

Beträffande TV-sändningar så är det inte okomplicerat att fixa anständiga sändningar. Inom fotbollen har Ettanfotboll en sida där man kan köpa stream till div1-matcher, som Gefle och Umeå, och det är ju kass kvalitet jämfört med cmore/viasat. Brukar oftast vara en allmänt muppig lokal förmåga som pratar och 1-2 kameror som visar matchen. Tror mycket färre personer skulle köpa sändningarna om kvalitén var sämre, folk har blivit kräsna.
Kommentera