1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480401 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2060287

Sv: Apropå ingenting...
JoseGonzales: Någonting säger det. Jag har jobbat i flera svenska städer och på varje arbetsplats jag har varit på, varje skola jag har gått i och varje lag jag har spelat i har det funnits MoDo-supportrar men aldrig Löven-supportrar. MoDo är ett folkkärt lag som har många supportrar ute i landet.

Kan tillägga att MoDo-fansen har varit ovanligt engagerade och insatta, inte plast-supportrar som många lag söderut dras med, och inte massa personer som ställer sig i Bajen-klacken så fort det blir sommar, som hos Leksand.

Beträffande TV-sändningar så är det inte okomplicerat att fixa anständiga sändningar. Inom fotbollen har Ettanfotboll en sida där man kan köpa stream till div1-matcher, som Gefle och Umeå, och det är ju kass kvalitet jämfört med cmore/viasat. Brukar oftast vara en allmänt muppig lokal förmåga som pratar och 1-2 kameror som visar matchen. Tror mycket färre personer skulle köpa sändningarna om kvalitén var sämre, folk har blivit kräsna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Peja:

" och inte massa personer som ställer sig i Bajen-klacken så fort det blir sommar, som hos Leksand."

Haha du är rolig du, den där jämförelsen är så skev.

Vet inte hur många leksingar du känner eller träffat som håller på Bajen i fotboll men jag som leksing kan delvis ta död på det där påståendet, förstår inte var det kommer ifrån öht om jag skall va ärlig.

Av de leksingar jag känner vilket är ganska många så är det kanske ett par som håller på Hammarby, jag har även vänner som håller på Leksand och Blåvitt, elfsborg mfl.

Känner tom brynäsare som håller på Djurgården i fotboll och Brynäs i hockey. Det är väl ändå en ännu mer korkad kombination, varför inte hålla på DIF i båda sporterna?

Själv är jag lokalpatriot och håller på Brage ;)
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Peja: Skulle tro att kamerorna Cmore kör med kostar en jävla massa pengar. Nu hur man väl kanske dom men ändå.
Och lär vara en ny modell varje år.

För att inte tala om organisationen som krävs för att driva tv sändningarna.
Alternativet är ju snarare att ett annat produktionsbolag tar över sändningen och att man förhandlar till sig reklam biten själv. Lättare sagt än gjort å hitta nån som går med på det. :-)
Abonnemangen går man nog inte runt på till humana priser.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Peja:
Det är inte så enkelt som man tror för man lär inte kunna ta 399 månad. Startkostnaderna är sannolikt rätt höga.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Peja: Har knappt heller träffat Löven-fans ute i landet. Modoiter ploppar dock upp överallt.

I ärlighetens namn är ju de flesta CMore-sändningarna just det du beskriver, en kamera och en lokal förmåga. I ärlighetens namn har en random youtuber i regel högre produktionsvärde på sin kanal.
Kommentera