1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478810 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2060531


Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Costanza:

Bra intervju, verkligen tryggt att ha honom som VD.

Det sista stycket nedan borde ju Timråiterna läsa. Var ju många som var rädda att värvningen av Bartosak, Iikka, Belov äventyrat vår ekonomi och att vi gjorde en AIK. De var mer skadeglada mot oss att säsongen ställdes in än att de vart fråntagen den bästa tiden på året. Säger lite om deras mentalitet.

Läs nu Timråiter och förstå, vi hade alltså gjort ett plus på 10M om vi spelar klart, vi gör fortfarande ett plusresultat trots alla matcher som ställs in och att vi satsade i slutet. Det är sjukt imponerande hur stabil vår ekonomi är och att vi inte satsar utan att prognoser/budget visar att det är safe att göra så.

Hoppas ni är nöjda med transparensen i er klubb, har ni ens någon aning om hur ert resultat blir och hur klubben sköts? Känns som Modo sprungit om Timrå rejält när det gäller kontakt med supportrar, sponsorer transparens från klubbledning. Ta t.ex presentationen av spelare när vi kört modo channel i år och dar för nyhetsuppdateringar, där jublar timråiterna för att man vid senaste tillfället körde en sändning i egen regi. Men klart man har väl kollat på storebror och gjort en copy-paste. Tror detta speglas i fansens vilja att samla in pengar, vi drog in nästan 2m, fick Timrå ens ihop 200k? Sådan summa som vi drog ihop får man inte ihop utan att fansen känner stor delaktighet och trygghet i hur klubben sköts.

Trots allt elände kan vi konstatera att klubben mår bra och vi har alla förutsättningar att utmana mot SHL år efter år, när vi lyckas ta steget upp får vi se. Gäller att alla fans och sponsorer nu är uthålliga och fortsätter stötta tills vi når det första delmålet.

Ni ska presentera bokslutet om ett par veckor, kan du ge något förhandsinfo?

– Inte mer än att våra prognoser visar att det blir ett plusresultat, förmodligen inte så stort. Hade vi spelat klart hade vi passerat tio miljoner kronor i vinst. Vårt egna kapital kommer att vara minst 7,4 miljoner kronor.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Costanza: Man hade gått över 10 miljoner plus ifall man spelat klart.. yeez!!😎
Kommentera