1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478951 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2061465

Sv: Silly season - 2020
Smurfen: Både ja och nej. Det är en bra spelare, men jag ser hellre en yngre spelare på den platsen med tanke på Mikkelson. Belov var inte den rappaste på rören, även om han mötte kriterierna tuff att möte och bra defensivt. Det märktes dock när motståndarna skruvade upp tempot att Belov hade lite svårt att hänga med. Exempelvis tycker jag att han fick problem när Löven pressade på.

Jag kommer att sakna hans tacklingar i alla fall. Seriens i särklass bäste tacklare. Tänk om han inte hålit igen när motståndarna tittat bort...
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
J F K: var det inte belov som satt in en skön propp på fegisen åslin som bara fick 2+10 för överfallet på barto? Fyjäkla skön känsla då med payback där åslin kröp ihop i fosterställning så fort någon kom nära^^ men som sagt ändå fin och regelrätt tackling utan att skada
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
J F K:

Sjukt hur lite han var utvisad med tanke på att han var en defensiv back.

Sedan timingen i tacklingarna var underbar, där läste han spelet bra och hittade lägen att sätta in tacklingarna. Tänker på matchen mot löven han hade kunna släcka både Ottosson och weigel totalt men visade fin respekt mot motståndarna och satt dem inte hårdare än nödvändigt.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
J F K:
Det uppskattade jag med Belov, och det visar även vilken spelförståelse han besatt. Han hade kunnat skada rejält med sina tacklingar men avstod i princip att göra, plus att han tacklade mot kroppen. Tycker åven Sylwander visar samma känsla i spelet men det är inte lika uppenbart som med Belov.
Låst ämne