1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478744 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2062087

Sv: Silly season - 2020
Heyerdal:

Precis, agenten sa ju till och med att han skulle sköta träningen själv i sommar.

Så tolkar detta som positivt och ett steg närmare en lösning.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Jag hoppar verkligen vi håller hårt i vår målvaktstränare och ger honom chansen att stanna länge och bygga upp nått bra. Han verkar ju dessutom trivas bra i klubben och han lät inte allt för nöjd med Björns agerande.

Tips att läsa denna, fanns mycket intressant bland annat kring hur scouting kring Peters gått till osv,

www.allehanda.se/artikel/viktiga-kuggen-om-karleken-till-modo-jobbet-med-bartosak-och-att-bjorn-hellkvist-lamnade-det-sa-jag-at-honom

-Sedan vill jag lyfta fram hur jävla bra jag trivs i Modo, det är en fantastisk förening.

Det sa Björn Hellkvist också...

– Jag hade möjlighet att sticka också, men det här är den bästa organisation jobbat med, säger Ante Eriksson som bland annat jobbat i Luleå och Malmö.

– Det är så familjärt, alla vill framåt och här bryr man sig om individen. Får man inte alla att synas eller att alla inte får vara en del pusslet blir det inte bra. Här är alla lika är delaktiga, oavsett om det handlar om restaurangpersonal, vaktmästeri, kontor eller sporten.

Men du fick alltså anbud från andra klubbar inför kommande säsong?

– Det trillar alltid in anbud, men det har aldrig varit aktuellt att bryta det avtalet. Jag skrev på ett tvåårskontrakt och jag stannar gärna längre om Modo vill ha mig kvar. Här har jag alla typ av verktyg att lyckas och jag har inget att klaga på.

Du har inte Björn Hellkvist som kollega längre, hur ser du på det?

– Det är klart att jag var besviken på honom att han lämnade och det sa jag åt honom. Men det står inte och faller med en person, det handlar om en förening. Jag är en vuxen person och jag har blivit så väl behandlad av den här gruppen och föreningen, säger Andreas Eriksson avslutningsvis.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Rytter: Nu har även Jon på ÖA lagt ut en artikel om att Hedberg var med och tränade med Modo 🤣🤣
Låst ämne