1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482647 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2065987

Sv: Silly season - 2020
Nucky: Sånt här klubbtjafs har MoDo mängder av rutin av :-)

"Under debutsäsongen för huvudtränaren Ville Nieminen , 42, steg Pelicans upp till toppen av serien, men Nieminens fortsättningskontraktmönster var på mirakulöst sätt öppet förra våren. Av en eller annan anledning väntade klubbledningen några månader innan de äntligen kom överens om en fortsättning med Nieminen.

Detta var naturligtvis ett av orsakerna till avgången, men Nurminens beslut påverkades lika av schismen i bakgrunden. Det fanns en brist på förtroende mellan Nurminen och Nieminen. För två passionerade och intensivt fungerande puckkaraktärer blev omklädningsrummet för trångt.

För pelikaner är det mest oroväckande spelets nuvarande utseende. Pelikanerna har kollapsat på ett oförlåtligt sätt de senaste matcherna. Spelföreställningarna och inställningen har varit sådan att frågan uppstår: är laget på samma sida som Nieminen? Åtminstone är det inte hur det ser ut.

Situationen nu är att det finns en hög uppror bakom kulisserna, i ormen. Pelikaner letar aktivt efter en ny huvudtränare."
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Costanza: Känns det inte som att det blir lite för mycket Extra Extra av allt för er , att det måste tas i lite för mycket .. med en tränare nästan ingen vet något om som även Jon sa
Man tänker hur kommer det bli denna säsong fågel , fisk , eller mittemellan , varför inte en rutinerad svenska stabil , hungrig tränare .
Frågan blir ..vad vill man med framtiden i klubben ?
Eller vill man han en mellan säsong och sedan satsa igen med nytt lag och tränare
Hoppas att det inte blir som åren före förra säsongen när det var nära .
Som för oss .. när kommer vi tillbaka till SHL , det känns ibland att det är långt dit .
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Costanza: Undrar hur diskussionerna gick där i Lahtis. Vi vill spela hockey, men vad ska vi heta? Varför inte Pelicans...? Ingen frågade varför?
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Costanza: Tycker det är märkligt tyst i media om honom. Ingen journalist som pratat med någon av de spelare som haft honom eller liknande.
Kom igen nu Allehanda!
Låst ämne