1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479930 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2066244

Sv: Silly season - 2020
Foppatofflan: Passionerad, engagerad, stort känslosvall, brinner av ibland, brist i det taktiska kunnandet. i mina öron, låter det som att vi värvat in en finsk version av Andreas Johansson?

Är dock mest orolig hur han ska göra sig förstådd för spelarna? Kan ej svenska, pratar en knackig engelska. Efter att ha hört intervjuer med honom, kämpar han fram orden på engelska Hoppades han var bättre på språket efter ganska många år i nordamerika, blev genast oroad över hur kommunikationen framöver ska gå med laget och övriga teamet när jag hörde honom?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Kunglouie:
Problemet är att alla är noggranna, engagerade och passionerade så det är lite svårt att veta vad som menas. Engelskan skall nog inte vara några problem, han har bott i Nordamerika i 10 år. I övrigt så för väl se i höst hur bra han är.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Kunglouie: Behöver en huvudcoach snacka så mycket? "Shoot the fucking puck into the net!" Lite som Krizans: "I like to sleep. Must win game!"
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Kunglouie: känns lite som en passionerad bulldozer på knackig engelska, men kan ju va grym ändå...bara att hålla tummarna! :)
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Kunglouie: Finns en anledning till att dem breddar tränartrojkan med Urban Omark, som ska stå för mycket av taktiken.

Han är av det jag läst från då han tränade Pelicans inte den mest taktisktkunnande coachen, men har ett otroligt driv och är passionerad. Även där skötte assisterande tränaren taktiken medan han var en väldigt duktig matchcoach vilket vi inte haft på år och dagar.
Döm ej ut honom på förhand, litar helt på
Glader & Co
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Kunglouie: plus en på den!
Låst ämne