1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481015 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2067676

Sv: Silly season - 2020
J F K:

Det intressanta är att ortio varit klar men finns inte en källa alls på det. Den enda som nämnt det är lövenbloggaren och hans hockeykunskaper ger jag inte mycket för. När man placerar Emil Berglund på en topplista över de 5 bästa fw förvärven i serien säger det allt om ens hockeykunnande.

Att sedan tro att en klubb lägger 250.000 i månaden på en spelare i ha, speciellt löven som påstår att dom hade så låg budget jämfört med andra, under 15m påstod ju dom. Att dom skulle lägga en femtedel av budgeten på en spelare faller på sin egen orimlighet.

Nej det är nog bara ett riktigt silly rykte som lövenbloggaren startade, samma snubbe påstod ju att dom varit på lassilantti också, och var därför trygg med klassen som ska in på målvakten pga det. Nu har dom lagt ribban och allt under en keeper av ortios eller lassilanttis kaliber är ju ett misslyckande då.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Rytter: Jo, det är märkligt att de kan lägga mest pengar på spelare, utan att ha en hög spelarbudget. Det är någon form av fetisch för Kentää att alltid hävda att han har lägre budget än verkligheten. Vi är i alla fall öppna med det.

Låt kulten tro att Ortio var klar om de mår bättre av det.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Rytter: Kan säga med 100% säkerhet att ryktet stämmer. Andrahandskälla från Kenttä, mer än så tänker jag inte säga. Spelar dock ingen roll då han inte vart klar i slutändan så.. Har inte ens läst att lövenbloggaren skrivit om det då jag inte läser hans skräp.

Håller med om lövenbloggaren som är en tomte, skulle säga att han är lövens JFK, fast får betalt för att vara enögd.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Rytter: Tveksamt om Ortio skulle gå ned så lågt i systemet också. Bartosak som är liknande meriterad hade en fullt förståelig anledning (och i efterhand var det en chansning rent socialt), men varför skulle Ortio gå ned i allsvenskan?

Lövenbloggaren är som du säger ett skämt.
Låst ämne