1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479916 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2067701

Sv: Silly season - 2020
Costanza: Synd bara att det är så svårt att åtala för insiderbrott. Då hela Lövens ekonomi bygger på att han kommer undan så hoppas vi att han fortsätter klara sig från lagens långa arm. Annars får vi inga derbyn...
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
J F K: Klart vi vill ha Löven kvar. Men de är ett skumt gäng. Kenttä känns som en liten fifflare som fiskar efter megakapital och sen låtsas vara nåt sparsamt värvargeni. Jag ser igenom sånt varje dag. OBOL, OneCoin och annat skit. Brukar följa efter Leif Danielsson och Kenttä när de går till bankomaten.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
J F K:

Håller med sanny. Ortio var ett rent pr trick. Värvar dom inte av samma kaliber som honom eller lassilantti som dom också spridit som rykte så borde fansen bli lit upprörda.

Tror mer på dessa som mrmadhawk skriver om, bra namn men långt från ortio eller lassilantti klass.

JOHAN SVENSSON

– Jag tror att Kenttä hittar någon ”okänd” igen. Markus Svensson har han försökt med, men jag hör att Svensson gärna väntar in utlandet. Linus Söderström då? Han vill nog ha en tydlig plan. Vem ska vara målvaktstränare? Vem ska vara hans kollega? Kan dessutom bjuda på en liten nyhet i att man försökt och haft en dialog med Cristopher Nihlstorp. Det kommer dock inte bli något som det ser ut nu.
Låst ämne