1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478702 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2068374

Sv: Silly season - 2020
Costanza: Det vore bra med en riktigt bra back till. Deillert imponerade inte så mycket i matcherna mot oss, men det är klart att om han får vara frisk och kan sluta jaga huvudtacklingar lär vara en bra back i vinter.
Jag tycker ändå Corrado meritmässigt är rätt överlägsen på papperet och jag tror att Mikkelsom kommer att vara väldigt nyttig. Den tiden Mikkelson var i VIK Hockey fick han oerhört mycket beröm och han var väl ändå lagkaptensämne i Luleå.
Wallinder kommer nog att blomma ut i vinter. En väldigt bra skridskoåkare, men som också har fysik.
Dalroth lär får rätt mycket istid, men kan vi verkligen lita på Öhman? Kan Styf få en kanonsommar och växa in i kostymen? Inget ont om Tommy och Hedman, men de är på sin höjd femte-sjättebackar. Jag vill inte ha mer än en av dem.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
J F K: Deilert kallas i folkmun även för mododräparn då han avgjorde två av matcherna mot er.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
J F K: Ärlig fråga, finns det någon spelare som du tycker var bra som inte spelade i MODO förra säsongen? Tror många undrar
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
J F K: Helt sant. Hoppas på att Öhman lyfter. Räknar bort några trotjänare redan nu. Vill då ha Tommy Enström och Filip Westerlund. Sen in med en dunderback innan vi MoDo-giganter måste trampa på tallkottar och björklöv under våren.
Låst ämne