1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474706 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2069289

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Corrado behöver verkligen inte bli det bästa nyförvärvet, men att ha honom så långt ned på listan är minst sagt förvånande. I alla fall utan vidare motivering då jag håller med om att Corrado på papperet har de bästa meriterna. Hade Johan kompletterat med "omställning till stor rink", skadeproblem eller annat. Då hade det känts seriösare. Nu känns kommentaren om "bättre offensiv än statistiken visar" än mer märklig.

Ta en defensivspecialist som Rahimi. En spelartyp som brukar passa sämre i allsvensk hockey än SHL. Han har börjat komma till åren och har aldrig varit nära NHL. Han ska alltså vara bättre än Corrado som spelat många matcher i NHL och är i en ålder då han ännu inte borde peakat.

Axel Bergqvist är förvisso ung och utvecklingsbar, men kommer från en säsong i OHL. Bättre än Corrado?
Weigel som inte platsade riktigt i Finland tvåa på Madhawks lista? Han väl knappt andrecenter i Löven.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Antar att anledningen är att han inte spelat på stor rink förut, små snabba och offensiva backar brukar dock klara det bra från Nordamerika. Sedan är ju en sådan där lista i princip omöjlig att göra utan att man åtminstone fuckar upp ett par platser som kommer bli helt fel!

Grattis till 5,3 miljoner iaf, känns som våra budgetar ökade lite inför nästa säsong idag! Iofs spelar det inte så stor roll för Kenttä då lönen i löven består av gratis mat och boende, alla spelar ju gratis utan lön :)
Kommentera