1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482044 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2072271

Sv: Silly season - 2020
Trilske: grejen är att han stått mer matcher än Peters senaste två åren.
Peters har; 19+28
Paulin 43+7

Han var tillbaka från sin skada då han slet av sin hälsena just före Corona slog till. Jag är inte det minsta orolig att han är skadebenägen på det sättet.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
JoseGonzales: "Jag är inte det minsta orolig att han är skadebenägen på det sättet."

Nej, det är ju inga småskador han ådragit sig som talar för att han kommer kunna lira lite småskadad om olyckan, återigen, är framme. Blir han skadad så lär det väl vara tal om en s.k. "major" som håller honom borta i x antal månader.

Han har trots allt en skadehistorik som är rätt omfattande då han vridit vänstra knäskålen ur led ett par gånger och tvingats till omfattande operationer vilket satte stopp för hans NHL-karriär. Och nu senast, avsliten hälsena. Skadorna verkar dugga tätt.

Jag konstaterar bara vad vi vet om Poulin, men det verkar vara ett rätt känsligt ämne, så vi kanske ska sätta punkt här. Med tanke på att du hellre verkar vilja diskutera Peters.

^_^
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
JoseGonzales: Hälsenor är inte att leka med. Det vet vi med tanke på Pålsson som aldrig kom tillbaka på allvar. Det kan vara väldigt hämmande både för träning och rörlighet. Förstår att det inte var så mycket konkurrens om honom i sådana fall.
Låst ämne