1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482027 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2072281

Sv: Silly season - 2020
J F K: LA Kings signade honom för resten av säsongen så jag antar att dom tyckte han såg bra ut. Iofs för att skicka ner honom via Waivers till AHL. Men NHLs läkare duger iaf för att jag ska känna mig säker.

Varför har Peters inte varit första keeper senaste säsongerna är ju en relevant fråga också. Tydliga andra keeper stats om man ser till antalet matcher senaste säsongerna. Skada eller inte tillräckligt bra?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
JoseGonzales: Som jag skrev så är det en tveksamhet. Nästan samma räddningsprocent i ett mycket sämre lag än er målvakt är bra på papperet och att han ska vara väldigt välscoutad är en annan sak. Vi får helt enkelt se.

Att LA tog honom (och inte de han först provspelade för) kan vara potentialen. Om han blir återställd är han en riktigt bra målvakt så man hade råd att chansa?

Ullman till Löven. Jo, han hade inte platsat på topp sex så det förstår jag
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
JoseGonzales: du måste ju njuta så du nästan sprutar i kalsongerna varenda gång du är inne här och skryter om era dyra spelare. Jag tycker det är på gränsen till trollvarning med tanke på att du i princip bara är inne här för att provocera.
Låst ämne