1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478767 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2073173

Sv: Silly season - 2020
Axle San: Jo, en uppgraderad variant av Kangasniemi. Man får kisa lite med ögonen och läsa Zuccarello på den ryggtavlan så känns det bra.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
J F K:

Ja vad ska man säga efter detta? Pang pang pang sa det så var truppen fylld.

Aaron har man inte full koll på. Men har man spelat i Finland och NLA har man kunnandet iaf. Frågetecken för åldern. Men han borde kunna leda en första eller andrakedja i HA. Tror han kommer vara nyttig för våra yngre yttrar, han kommer ju få Svenningsson eller Aleksi på en kant. Såg lite highlights och han verkar läsa spelet bra och kan sätta upp spelet fint. Bara hoppas det är en grym tekare.

Lindgren har potential att var den bästa offensiva backen i HA. Sjukt bra spelförståelse och passningar. Har han utvecklat övriga delar är det en riktig klassvärving. Hade gärna sett en spelare som Westerlund (Timrå) tidigare, men detta smäller högre.

Aleksi går nästan inte att kommentera, det är en sjukt spännande värvning. Denna kan vi tacka ville för. En uppgraderad version av iikka (som var lite av en personlig favorit). Kommer han in rätt i detta så kan vi ha en spelare för toppen av poängligan. Sjukt spännande att få se honom.

Angående att ta spelarna på lån. Detta är smart av Glader. Vi får tillgång till spelare vi aldrig haft chans att erbjuda en marknadsmässig lön. Vi kan tacka vårt kontaktnät som gjort detta möjligt. Ser vi till att göra ett bra jobb med Aleksi och Lindgren kan vi visa att det är värt att komma till oss från ahl för att boosta karriären rejält.

Visst de kan lämna, men den risken får vi ta. Troligen också därför vi kan få dessa till lägre lön. Det enda som oroar är att de ska över på camp senare. Frågan är hur många matcher de då missar.

Nu kan vi börja leka med våra uppställningar.

Hedberg-Aaron-Aleksi
Ohlsson-Aagaard-Svenningsson
Olhaver-Jellvert-Åhström/LP
Sylwander-Max-Hägga

Lindgren-Mikkelsson
Corrado-Wallinder
Öhman-Dahlroth
Enström-Styf

Tycker det ser spännande ut.

Längtar tills det kommer igång.
Låst ämne