1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478566 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2073450

Sv: Apropå ingenting...
JoseGonzales:
Kan man räkna Ottosson som ett nyförvärv? Jag tror iaf han kommer att betyda mkt för er, det blir ett bra djup på C-sidan. Plus att Karl J kommer vara en bra dynamo i backspelet.

I Timrå tror jag Walli Westerholm kommer slå igenom . Sen undrar jag om det inte det är dags för Albin C att få ett rejält genombrott, inget nyförvärv men en personlig favorit.

Hos oss tror jag Aagaard kommer betyda mkt i slutet av säsongen. På backsidan tänker jag att Mikkelsson kommer ha en mkt större roll än vi från början trodde.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Jag räknade inte Ottosson som ett nyförvärv faktiskt. Men han kommer få en stor roll, kommer nog leda andra kedjan med Liss och Possler och då måste han leverera. Norbe känns intressant tycker jag, var riktigt bra i Karlskrona.

Jag ser av någon anledning fram emot att se Gagnon. Jag gillar äldre rightare av någon anledning och han kan nog leverera bra.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Aagaards poängsnitt i ECHL bådar gott. Inte varit kass i AHL heller. Jävligt kul att vi har så många bra unga spelare på väg upp. Som sagt, vi saknar rutin på forwardsidan, men tyckte Holy Father Glader svalde en extra gång då Frans frågade om alla är på plats.
Kommentera