1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479660 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2073497

Sv: Apropå ingenting...
Costanza: Jag är osäker på Aagard. Jag tycker mig se en avstannad utvecklingskurva och fokus på annat än ishockey. Finns säkert potential men är han mogen för en andrakedja i allsvenskan? Jag tvivlar.

Samma sak med Tjernström, som jag tror kommer få det tufft.

Tack och lov verkar MoDos scouter rätt duktiga så jag lär väl stå där med lång näsa. Men på förhand är jag skeptisk till:

Aagard
Mikkelson
Tjernström
Peters
Gagnon

Tack och lov verkar MoDo göra allting rätt nuförtiden. 😊
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Lige nu føler jeg mig skeptisk overfor Bad_Brett som forfatter. Jeg tror, ​​jeg ser en stillestående udviklingskurve. Du kan se at han har potentiale, men jeg hører rygter om at han har andre interesser ud over sin rolle som forfatter. Én ting er vi dog enige om, Modos spejdere er gode, og du vil stå der med din lange næse denne vinter, hver gang.

P.S. Lyt til hvad Icing-Ove siger.

DS Vi er røde, vi er hvide...og grønne! Forza Modo!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett:

Är inte lika orolig, hade det varit tidigare år hade jag varit mer skeptisk till spelare man inte känner till och sett. Men nu verkar vi fått ordning på vår scouting.

Tjärnström tror jag kommer fylla rollen i fjärde helt ok. Annars kan han gå som extra och LP/Åhström Olhaver fyller platserna i tredje/fjärde. Sett till lön och förväntningar tror jag han kommer vara ok.

Mikkelsson är jag inte orolig över, tror han tar rollen som stabil defensiv back och är en uppgradering mot t.ex Hedman.

Gagnon är det liten varning för, men då är det främst åldern och inte kunnandet som är risken. Äldre spelare kan tappa mycket från år till år. Men gillar rapporterna om att han ska vara bra i båda zonerna och en bra tekare. Kan vara nyttig för våra yngre yttrar som Svenningsson och Heponiemi. Såg att han spelat färre matcher förra året men blev lugnare när jag läste att det var pga täckt skott och ingen avsliten hälsena eller liknande som kan vara jobbigt att komma tillbaka från.

Aagaard stats är jämförbara med Olofssons, lite bättre faktiskt. Han fick dessutom chansen i DEL i slutet på året som är en starkare liga än HA. Så har goda förhoppningar att han ska hålla samma nivå som Olofsson eller ett steg upp.

Peters är den stora chansningen enligt mig. Men mest för att jag inte har koll på målvakter och honom. Men litar på vår målvaktstränare och hans omdöme och scouting.

Rent generellt tycker jag vi värvat spännande, och vi har fokuserat på starka skridskoåkare och har en bra mix på ålder i laget.

Hedberg förväntar jag mig mycket av, tror han kan göra en grym säsong om han får spela med Gagnon och Heponiemi.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Jag jämför Aagaard med Derek Ryan som hade samma snitt i Usports. Nu 38 poäng i Flames efter en lång resa i europeiska klubbar, med bl.a 60 p i SHL. Smart kille som läser vid sidan om, har dessutom rejält med landskamper, så han borde vara redo för 40-45p i MoDo.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Hoppas du har helt fel såklart, men oavsett trupp, Peters måste vara en lyckoträff, annars måste vi enligt tradition plocka in Bartosak efter nyår.
Kommentera