1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480236 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2073570

Sv: Apropå ingenting...
JoseGonzales: Och jag tror inte att man ser nyanserna. När man tycker att en hockeyspelare är lat så är det inte som att du eller jag är lat. Jag pratade med Pelle Bäckman (som är på den nivån som de två personer som ansåg Dahlen dåligt tränad). Han sade hur som helst att det alltid finns en eller några spelare per lag som åker genom cirkeln när de ska åka runt. Som tjuvstartar i åkövningar osv. Bäckman nämnde då Magnus Wernblom.

Wernblom var (är) stark som en oxe, men var i sammanhanget lat. En sådan som man misstänkte skulle fuska lite med träningsschemat man fick inför sommaruppehållet. En sådan som inte skulle träna lite extra på det han behövde förbättra osv.

Det är nyanser då en normalt lat person aldrig blir hockeyspelare på den nivån.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Jag vill inte uttala mig om Dahlénd fysik då jag inte vet något om den. Han ser ganska tanig ut kan jag tycka och skulle nog tackat ja till kuren dom brukar bli erbjudna att ta i USA.

Tycker hans mentalitet verkar vara hans svagaste sida, han verkar inte klara av när spelet blir tufft och hårt. Vet inte om jag läste eller såg en intervju med honom då han tyckte lövens transatlanter var så jobbiga och dryga med honom för dom psykade honom hela tiden. Sådant måste man kunna ta och ignorera annars blir det svårt i USA..
Kommentera