1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478812 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2073919

Sv: Apropå ingenting...
M Horava: Grejen är att Covid-19 kommer aldrig försvinna och även om vi hittar ett vaccin som fungerar så kommer viruset mutera sig likt ett förkylningsvirus och eventuellt stanna kvar i flera år till. Vi kan inte fortsätta ha allting stängt i år pga Corona utan det måste läggas mer ansvar och möjlighet för folk som är i riskgrupper att stanna hemma. Är du multisjuk kanske du inte kan gå på hockey i år. Men är man ung och frisk så borde man tillåtas.

Hockeyallsvenskan sa ju att dom inte kommer starta utan publik så detta beslut känns som att mycket kommer hända kommande 2,5 månader.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
JoseGonzales: Är det du som är General Svammelman?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
JoseGonzales: Fast, de som är i riskgrupp tar nog sitt ansvar redan
Det är väl 'vi som är friska' som sprider viruset genom att trängas på badstränder, barer mm. Min känsla är att vi får spela inledningen av serien med extremt få åskådare. Om nu detta virus , likt andra, gillar svalare väder, är risken uppenbar att antalet fall ökar framåt hösten.

Eller för att citera legendariske Arne Strömberg angående varför han inte ville ta ut Hans 'Virus' Lindberg till Tre Kronor. 'Gud bevare mej för skyttekungar'
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
JoseGonzales: Precis. Vi kommer att få leva med Covid-19 länge och vi måste anpassa oss till det. På mitt jobb rekommenderas att vi jobbar hemifrån hela hösten. Då blir det ju konstigt om jag får gå på ett fullsatt derby mellan Modo och Löven samtidigt. Så restriktioner får vi nog räkna med.
Jag tycker att den väg Färjestad föreslog verkar vettig. Varje arena utreds i detalj hur bra och många åskådare den klarar för att hålla FHMs rekommendationer för begränsad spridning av Covid-19. Då maxar vi antalet åskådare med respekt för smittospridning.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
JoseGonzales: Undrar hur mycket Modo kan kringgå regerlverket med publik. Jag tänker på att man kan servera middagar i både restaurang och loger samtidigt som det spelas hockey, ungefär som VIK Hockey gjorde. Reglerna för restauranger är som bekant inte alls lika strikta som kulturevenemang.
Kommentera