1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480354 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2074426

Sv: Apropå ingenting...
J F K:

Jag håller med dig att denna affären inte skötts snyggt av någon part öht, tycker inte man skall anklaga vare sig Björn eller TJ för att vara värre än någon annan, Björn gjorde bort sig hos er när han gick ut och sa att det skulle bli en utmaning att träna Leksand och TJ gjorde bort sig som kontaktade MoDo trots att han med största sannolikhet visste att Hellkvist satt på ett nyskrivet 3 års kontrakt.

Till skillnad mot dig så hoppas jag inte MoDo åker ut ur utan jag vill ha er i SHL, ett klassiskt lag som hör hemma i SHL precis som många anser att LIF också gör det

HA känns otroligt spännande med Löven MoDo och Timrå som såklart kommer slåss om seriesegern, något annat är inte och tänka på.

Tror Heponiemi kan vinna poängligan. Så bra är han tycker jag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
mattias - 74:

"Tycker inte man skall anklaga vare sig Björn eller TJ för att vara värre än någon annan,"

Det är klart att de ska anklagas och spottas på, det är vuxna människor som måste ta ansvar för deras beteende och de visste mycket väl vad deras spel skulle leda till.

Om du inte tycker detta är värre än någon annan, ge då gärna exempel på när en klubb och en individ har visat samma beteende som Björn?

Men vi tackar att ni ville betala mycket pengar (1-2m?) för en skithög.

Hoppas förövrigt att satsningen går åt helvete och att ni åker ur och ingen vill ta i Björn med tång. Eller att det går så illa att Björn sparkas så ni står där med lön + summa för att köpa lös honom, kan då bli dyraste tränaren i historien.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
mattias - 74: Tycker faktiskt att MODO skötte det hela fantastiskt bra,
utifrån vad som serverades från Tjommen o Hellqvist.. Vad tycker du dom skulle gjort annorlunda?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
mattias - 74: du skriver "tycker inte man skall anklaga vare sig Björn eller TJ för att vara värre än någon annan, "

Fast, de var ju värre än alla andra. Se på Skellefteå som skötte det snyggt exempelvis. Eller Brynäs tidigare under säsongen. Poängen är ju att Tjommen och Björn betedde sig mycket sämre än alla andra.
Kommentera