1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481587 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2075535

Sv: Försäsongsmatcher 2020
dempa: Debatten om källor är ju, ursäkta språket, så jävla korkad så man häpnar.

Klart som fan JFK eller vem som helst inte kan berätta vem som gett eventuell information? Sen om han ljuger eller inte är ju omöjligt att veta. Precis som Mrmadhawk, Ros etc.

Skillnaden är väl att JFK ljuger händer inte så mycket jämfört om man jobbar på en tidning och är officiell.

Om jag skulle berätta något "hemligt" och sen berätta vem som sagt det, och den personen får reda på att man sagt vem som berättat det så är ju den relationen liksom borta sen.

Precis som allt annat får man ta saker med en nypa salt. Ingen rök utan eld, men folk är duktig på hitta på online också. Men att förvänta sig källor på att man nån sett nån ha putmage så får man nog leta. :-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsongsmatcher 2020
Monno: På ett forum får man väl ifrågasätta ibland? Jag pratar inte om nån enskild skribent nu, utan generellt. Påstår man något är det väl ett friskhetstecken ibland om någon undrar . Vi är väl inte Nord-korea(fast, jo det är vi ju....flåt.)
En fri debatt utan personangrepp vore ju drömmen. Vill kan man inte röja sina källor så är det ok. Men att nån ifrågasätter det man skriver måste man kunna hantera.
Kommentera

Sv: Försäsongsmatcher 2020
Monno: Fast i vissa fall blir det ju bara löjligt med de hemliga källorna måste jag säga. När vi kommer till det där med att Dahlén skulle vara lat på träningarna till exempel, är det ens en hemlis i så fall?
Träningar är ju inte hemliga direkt. Sen är ju JFK själv anonym här på forumet och om han skulle berätta vilken hockeyprofil som sagt att Dahlén är lat vore väl knappast att bryta ett förtroende? Eller fick JKF detta till sig som en hemlis typ: Dahlén är lat men säg ingenting....jag är skeptisk.
Kommentera