1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484535 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2080314

Sv: Silly season - 2020
Axle San: Det är inte första gången du uttrycker dig på ett sätt som många av oss uppfattar som negativt (på rak arm minns jag Kangasniemi).
Om majoriteten inte förstår vad din intention är, då är det nog inte majoriteten det är "fel" på. Du får vara tydligare helt enkelt, för man får väldigt lätt uppfattningen att du är inne och trollar nämligen.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
J F K: Håller med Axle San, har man en annan uppfattning än vissa självutnämnda " experter " så ska man sågas tydligen och gärna tilrättavisas med fåniga påståenden som tex; Vi som kan hockey. Vilka är det kan man ju då undra? Och vad krävs för kunna hockey? Ska man ha spelat själv? Och isåfall, ska det vara på Shl nivå? Eller räcker det med att man har sett 200 matcher live?
Riktigt usel härskarteknik.
Är inte så säker på att majoriteten på detta forum inte förstår intentionerna i Axle Sans inlägg ,som JFK påstår. Låt folk ha sina åsikter, man behöver givetvis inte gilla allas åsikter och inlägg men det är trist med vissas nedlåtande och aggressiva bemötanden.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
J F K: Oavsett vem det är fel på så är det ju klädsamt att vara lite trevlig istället för att komma med trollkortet. För mig är det oklart i alla fall hur bra Timashov är men det vore riktigt kul att se honom i Modo för han är onekligen en artist. Mina avsikter med det jag skrev är inte att starta någon for av bråk och nej, bara för att majoriteten har en åsikt så behöver det inte vara den rätta.
Låst ämne