1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480917 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2080365

Sv: Silly season - 2020
Axle San: Nä jag tror inte heller det, bättre att spela utan publik än att inte spela alls för det gynnar ingen.
Sen har ju smittspridningen på många ställen mer eller mindre avtagit och dött så förhoppningsvis kommer USA ikapp och man kan öppna för en säsong och på sikt med publik.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Gavelo: USA har fortfarande väldigt hög smittspridning och man har fortfarande överdödlighet. Någonting som Sverige inte haft sedan maj, men USA ligger fortfarande en bra bit över gränsen för överdödlighet. Nu under hösten brukar dessutom smittan öka (ungefär som att någon sa att den magiskt skulle försvinna när värmen kom).

Jag är seriöst oroad för USA med tanke på hur ohyggligt många människor som jobbar inom serviceindustrin och inte kan vara hemma/lediga/permitterade. Dessutom där väldigt många inte har råd med sjukvården.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Gavelo: Jag tror däremot att AHL kanske kommer att spelas med färre lag. Det är inte bara frågan om det körs eller inte. Det är också en fråga för varje lag då de har privata ägare. Det skulle inte förvåna mig om flera AHL-lag drar sig ur årets säsong, även om AHL spelas. AHL har inte alls samma inkomster utan publik då det främst är NHL som tjänar på tv-avtal osv.
Låst ämne