1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478033 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2083082

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov:
Kan erkänna att jag har svårt för Glader lite och det kanske gör agget mer än det borde.

Löven har nog bränt en jävla massa pengar som alltid men skillnaden nu är att man får något ut av pengen som spenderas.

Löven och Modo har nog överlägset störst spelarbudget igen.

Med all rätt ? Dom ända lagen med supportrar och sponsorer runt omkring som vill satsa på uppgång.

Timrå får ursäkta men där är dom ej i närheten även om laget är spännande. Nubben är en riktigt duktig SC som får ihop det med små medel.

Glader är ett oprövat kort som visar upp en annan form av osäkerhet när han gärna vill hävda sig själv.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Messias :
Ja det kanske handlar mer om det att du ogillar och då blir jag genast mer förstående för det får man göra. Gissar dock att mina modobröder inte är lika förstående = lång kväll framför tangenterna.

Har fö alltid gillar Axel O, synd att han inte fick till det i SHl.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Messias :

Hur som helst så fixade Glader hit Tambellini, samma Tambellini som ni snackade om hade varit på Kenttäs bord men han hade nobbat och det var ju en korpenspelare.

1-0 till Glader.

Dom i serien som har komplexet är löven, helt plötsligt efter en fin säsong är dom världsmästare och ingen kan göra nått fel.

Tråkigt att behöva ge dig facit nu, men ni kommer åka mot Timrå, dom har ett lag byggt för slutspel. Ni kanske tar hem serien men i slutspelet har dom rätt karraktärer, en het offensiv med Dahlen och en bättre målvakt.

Av alla matcher jag sett på försäsongen så har Timrå varit det bästa laget, dom har struktur i sitt spel samt en trygghet i det dom gör samt en riktigt bra målvakt. Löven ser inte alls ut som ifjol trots NHL-lånen, ert hopp står till att dessa stannar säsongen ut. Lövens spel på försäsongen är inte i närheten av det Fagervall fick till ifjol, tror att fokus på offensiva backar kommer visa sig förödande i slutspelet, man kommer se i år hur mycket Cooper, Larsen, Tornberg, Hardy betydde för stabiliteten i fjol.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Messias : Jag tycker att du läser in Glader väldigt konstigt. Jag får inte alls de vibbar du skriver om. Det är nog du som har en hang-up i alla fall.
Kommentera