1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478117 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2083088

Sv: Apropå ingenting...
Rytter:

En lyckad värvning och det räcker ?

Kenttä lyckades behålla 75% av truppen och MoDo tappade typ allt ?

Förhandling verkar inte vara Gladers starka sida.

Försäsongen säger inte allt men det man kan utläsa så här långt är att Modo är sämre och kommer få det otroligt tungt med målskyttet.

Löven har en grym offensiv med många målskyttar åter igen. Ett bredd lag där alla femmor kan leverera.

Kommer bli fler mål insläppta bakåt men även mer framåt.

Timrå har en superkedja och rätt så mycket mellanmjölk bakom, kommer att hålla under serien men under ett tufft slutspel så tror jag orken tar ut sin rätt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Messias :

"Kenttä lyckades behålla 75% av truppen och MoDo tappade typ allt ?"

Nu bevisar du din okunskap. Individuellt hade modo det bästa spelarna. Tambellini, JJ och Karla, där finns det ingen forward i löven som kan mäta sig med dessa, självklart de drar till SHL. Ingen SC i allsvenskan hade lyckats behålla dessa.

På backsidan är det svårt att behålla supertalanger som Norlinder, Berglund, Hedberg. Men det kanske är svårt att förklara för dig då ni aldrig haft egna juniorer som burit laget.

Så för att förklara, Löven hade sämre spelare individuellt och spelare med sämre potential, som inte är lika eftertraktate av SHL lag. Då är det lätt att behålla stora delar av truppen.

Tror inte Ottosson efter misslyckande i två SHL klubbar är så het. Liss har provat och misslyckats, Crandall och Hutchins är knappast någon intresserade av. Andersson har också provat SHL och kommit till åren, står knappast högt på någon lista.

Den jag kan tänka mig de håller bäst koll på är Andreasson, han kan nog några SC i SHL vilja hugga på, men de ser nu honom gärna ett år till i HA för att bli en ledande spelare.
Kommentera