1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481250 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2083506

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: då är det extra skönt att vi dessutom har god likviditet(än så länge)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
puffe:

Har ingen aning hur det ser ut för oss just nu, men utan publik och ifall personer begär återköp av säsongskort så kommer det ta slut snabbt även för oss. Tänk på att vi har en dyr trupp och dyra omkostnader för laget, detta kräver ju enligt budget att vi säljer 3500 biljetter i snitt (inklusive årskorten) till matcherna för att klara utgifterna löpande.

Vi måste ha löpande intäkter för att klara de löpande kostnaderna.

Widebro förklarade det på ett bra sätt, det handlar inte om att bidra nu en gång och skrapa ihop en stor summa. Det viktiga är att så länge restriktionerna pågår så måste vi hjälpas åt att bidra när vi kan för att hålla ett stadigt flöde med intäkter.

Vi ska vara glada att vi exporterade spelare till NHL som skrev kontrakt samt att vi fick in pengar från Hellkvist samt att vi skickade spelare till SHL. Dessa intäkter är guld värt i dagsläget och en lyx inte många andra klubbar har.

Kan vi som supportar också bidra, t.ex köpa biljett till en match i månaden och stötta långsiktigt kommer vi vara i en bra position senare på säsongen samt för kommande säsonger.

Nu kan man som supporter verkligen bestämma sig för att vara med och bidra och göra skillnad. Det ekonomiska racet kommer bli lika viktigt som det sportsliga om detta håller i sig länge.

Andra klubbar kan t.ex behöva göra sig av med spelare eller tvinga igenom lönesänkningar som påverkar truppen mentalt, kanske precis under racet i slutet, jag hoppas att vi kan sticka ut genom att slippa detta.

Det finns väldigt många modoiter runt om i landet och om alla skulle bestämma sig för att köpa en biljett i månaden så skulle vårt ekonmiska läge vara ritkigt bra fram till våren.

Själv kommer jag köpa biljett till varje match som spelas med restriktioner, samt tecknat modochannel och medlemsskap.
Kommentera