1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481250 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2083524

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Det är ju här man måste vara lite kreativ. Se till så att säsongskorten ger mer än bara en plats i arenan etc. Det skulle kunna handla om Skype-träffar med spelare, exklusiva souvenirer m.m.

Inled ett samarbete med Zeunerts och sälj MoDoöl. Det är nog många som skulle vara villiga att betala dubbla priset för en öl med en MoDo-logga på om man vet att mellanskillnaden går direkt till klubben.

Tänk mobile gaming. Företag som King, Niantec etc. har ju gått rätt bra trots att deras spel är "freemium". Att förlita sig på rena donationer är extremt dumdristigt; Det som får folk att fortsätta betala är att man känner att man får stimuli, som en enarmad bandit.

Kanske dra igång en variant av fantasy hockey där man kan öka sitt lags spelarbudget genom att investera riktiga pengar. Kanske hitta på löjliga delmål, i stil med att Daniel Sylwander kommer färga håret rött/vitt/grönt ifall man når upp till 100 000 på en vecka eller vad det nu kan vara.

Jag är egentligen mot allt som har med pay-to-win att göra, men jag tror att man i dessa tider måste titta på vad som faktiskt fungerar över tid, precis som du säger.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Tyvärr är Zeunerts Kopparbergs nu, men givetvis köper man gärna en öl till dubbelt pris om Modo-loggan finns på etiketten!! En MoDo-öl kan t.o.m koste trippla priset
Kommentera