1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481423 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2085288

Sv: Apropå ingenting...
J F K:

Satt och jämförde lite med föregående säsong. Vill minnas att vi började dåligt och sedan växte in i säsongen.

Kollade nu och vårt PP var väldigt dåligt i början vi hade t.ex 7% i PP ett tag. Vårt 5 mot 5 var bra, men det gav oss inte så mycket vinster i början.

19/20
-Förlust hemma i premiären med 4-3 i OT mot Västervik
-Premiären följdes av förslut i OT mot Björklöven
-De 10 första omgångarna hade vi t.ex 6-2 förlust mot SSK, 3-1 förlust mot Västerås och förslust borta mot Timrå,
-Efter omgång 10 började det hända grejer och vi vann 9 raka inann vi torskade mot VH borta.


Så med det sagt så får vi försöka ha tålamod tills det gått ca 10-15 matcher då börjar man kunna se vart det lutar lite bättre, även om det också är tidigt och inte säger så mycket om styrkan i slutet på säsogen.

Förra året kom vändningen när Tamby anslöt, fram tills dessa så hade vi svårt att ta segrar och var lite av ett varannan match lag med dåligt PP.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Kollade mer matcher från förra året, i december när spelet mm ska sitta så lyckades vi förlora med 0-7 borta mot BIK trots att vi vann skotten med 41-20, undra vad som skrevs om vårt försvarsspel då?

Efter denna match kom Västervik på besök till FC och sugna på revanch så torskade vi med 1-4.

December var ingen bra månad, det var väl då vår förstakedja var under isen, bland annat torsk mot Timrå med 3-7 på hemmaplan.

Slutet av serien bladade vi rätt friskt också, när vi skulle hålla undan för Timrå och jaga löven lyckades vi förlora mot Västervik, Mora, samt en 6-4 förlust mot VH.

Så även fast förra säsongen upplevs så positiv så hade vi en hel del kassa matcher och storförluster.

Min poäng är att dessa kommer och även om man känner för att gräva ner sig efter premiären med tanke på resultatet och spelet så kommer alla lag göra skitmatcher under året. Bara hoppas att vi gjort en av våra skitmatcher nu och detta inte är den nivå vi kan förvänta oss som normalfallet.
Kommentera