1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480917 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2085356

Sv: Apropå ingenting...
Nucky: Är orolig för Modo denna säsong. Tycker inte lagbygget imponerar alls, än skall tilläggas. Men ser inte vem som ska göra det, finns potential men även många frågetecken. Tränare som aldrig tränat i Sverige tidigare, målvakt som aldrig spelat i Sverige. Det är chansningar, ingen röd tråd i lagbygget. Ohlsson Viklund bra värvningar. Gagnon? Mikkelsson? Peters? varför. Våra konkurrenter har gjort det bättre där. både timrå och löven fortsatte på inslagen väg. Aja mycket hockey kvar att spela men tror det bir en jobbig säsong. Nieminen får gå innan omgång 20. efter det kör man med Styf och Omark ..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
RagnarLodbrok: Jag delar din oro, eller, åtminstone i relation till de förväntningar som finns på laget och den siade tabellplaceringen. Jag är lite fundersam på vad du menar att inslagen väg hade varit för oss? Många av de tapp som blev var inte oväntade tapp. Det kryddat med oförutsedda tapp i våras i både form av tränare och ett par spelare skulle jag säga urholkade laget en hel del.

Jag vet inte hur kontrakten såg ut i Löven inför den här säsongen, men Timrå har gjort det bra som lyckats hålla förstakedjan intakt. Det ska dom ha.

Visst, det har kanske funnits bättre spelaralternativ och tränaralternativ men hade inslagen väg varit att värva spelare som spelar eller tidigare har spelat i Sverige? Eller kanske att tappa än fler spelare? :-)
Kommentera