1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480944 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2085357

Sv: Apropå ingenting...
RagnarLodbrok: Jag delar din oro, eller, åtminstone i relation till de förväntningar som finns på laget och den siade tabellplaceringen. Jag är lite fundersam på vad du menar att inslagen väg hade varit för oss? Många av de tapp som blev var inte oväntade tapp. Det kryddat med oförutsedda tapp i våras i både form av tränare och ett par spelare skulle jag säga urholkade laget en hel del.

Jag vet inte hur kontrakten såg ut i Löven inför den här säsongen, men Timrå har gjort det bra som lyckats hålla förstakedjan intakt. Det ska dom ha.

Visst, det har kanske funnits bättre spelaralternativ och tränaralternativ men hade inslagen väg varit att värva spelare som spelar eller tidigare har spelat i Sverige? Eller kanske att tappa än fler spelare? :-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Majbrasan: Menar att det är chansningar att plocka in en tränare som aldrig varit i Sverige och tränat. Man borde satsat svenskt i båset. Samma med Peters som jag skrev, borde funnits bättre alternativ. Timrå plockade in 2 smarta värvningar i Lilljewall och Blomkvist. Löven satsade bra med etablerade namn. Inslagen väg var att man satsat på toppnamn från HA. Aagaard är också en chansning. Visst vi har tappat så sjukt många bra spelare och det är omöjligt att ersätta men då är det ännu viktigare att försöka plocka in namn man har bättre koll på. Det spretar tycker jag, sen 2 trötta kanadensare och dessutom gör Mikkelsson till kapten, nja.
Kommentera