1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

333383 inlägg · 3876 ämnen

Inlägg #2089800

Modo - Karlskoga 2020-10-18
Matchdags igen då. Kul med fler matcher denna vecka. Känns som det börjar komma igång mer då. Hoppas vi kan fortsätta på spåret från senaste matchen och utveckla vidare på det. Kanske att vi börja hitta kemi i kedjorna. Skall bli spännande och se om han kör samma igen eller om han går tbx till föregående kedjor. Bik blir nog en tuff match men björka kan ju få dra på sig några tvåor åt oss så vi får träna pp😉 gooo Modo mot tre poäng
+4
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Karlskoga 2020-10-18
wolper: nu smäller snart! puhhh nervöst. Kom igen nu modo och visa att ni kan va med i leken och börjar få igång spelet😀
+1
Kommentera

Sv: Modo - Karlskoga 2020-10-18
wolper: Vet inte om jag vill påstå att det känns som att dom börjar komma igång, en halvbra match mot ett bottenlag har inte övertygat mig.
Negativt är att vi trots bra koll på händelserna slappnar av och släpper in kik i matchen på slutet med några mål, också negativt att vi drar på oss mängder med utvisningar både genom lathet att slå och haka men även snacka från båset osv, det tyder på att laget INTE är i harmoni med sin spelidé eller har den kyla som ”topplag” måste ha!

Positivt är väl att Modo vinner matchen och gör 6 mål på en Calle Klang som är en riktigt spännande målvakt, även positivt att man visar upp 2 alternativa spelformer i PP som resulterar, även positivt att våra sk. stjärnor fick komma i poängprotokollet.

Kvällens match blir såklart en helt annan, deras PP med bekantingen Björka kommer bli tufft att värja sig emot.
BIK har ett bra lag men har inte heller glänst hittills men i dagsläget är man ett mer homogent lag än Modo så ikväll blir det en värdemätare väl värd namnet.
+1
Kommentera

Sv: Modo - Karlskoga 2020-10-18
wolper: Laddar med soffbiljetter! Hoppas på en bra match ikväll😊
+2
Kommentera