1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

333807 inlägg · 3877 ämnen

Inlägg #2089818

Sv: Modo - Karlskoga 2020-10-18
wolper: Vet inte om jag vill påstå att det känns som att dom börjar komma igång, en halvbra match mot ett bottenlag har inte övertygat mig.
Negativt är att vi trots bra koll på händelserna slappnar av och släpper in kik i matchen på slutet med några mål, också negativt att vi drar på oss mängder med utvisningar både genom lathet att slå och haka men även snacka från båset osv, det tyder på att laget INTE är i harmoni med sin spelidé eller har den kyla som ”topplag” måste ha!

Positivt är väl att Modo vinner matchen och gör 6 mål på en Calle Klang som är en riktigt spännande målvakt, även positivt att man visar upp 2 alternativa spelformer i PP som resulterar, även positivt att våra sk. stjärnor fick komma i poängprotokollet.

Kvällens match blir såklart en helt annan, deras PP med bekantingen Björka kommer bli tufft att värja sig emot.
BIK har ett bra lag men har inte heller glänst hittills men i dagsläget är man ett mer homogent lag än Modo så ikväll blir det en värdemätare väl värd namnet.
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Karlskoga 2020-10-18
Gavelo:
Svårt och veta var laget står men ser gärna att man fortsätter komma in i anfallszon på samma sätt sätt som förra matchen.
+3
Kommentera

Sv: Modo - Karlskoga 2020-10-18
Gavelo: Jag har dock full förståelse för att man brinner av ifrån båset när man fått så många utvisningar emot sig samtidigt som man missar en solklar tripping på Ohlsson när domaren står en meter ifrån. Att domaren istället väljer att blåsa för en misconduct i ett sådant läge tyder på att man inte har någon vidare känsla för spelet.

MoDos andra utvisning t.e.x, Häggström låser fast bladet på motståndaren och åker ut för slashing? Redan där har man ju tappat allt förtroendekapital.
+3
Kommentera