1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

333384 inlägg · 3876 ämnen

Inlägg #2090274

Sv: Modo - Karlskoga 2020-10-18
hanzon: Förmodligen tillfälligheter. Det är helt klart att ingenting fungerade idag, efter att stundtals varit helt ok mot KIK. Laget blir jättelångt. Spelarna åker omkring och funderar istället för agerar. Passen kommer inte när de ska, så forwards törs inte åka som de borde utan istället kommer ned och man tvingas börja om och anfalla mot ett samlat försvar. Man hjälper sällan varandra, men det är mycket för att man blir för passiva och hinner inte.

Men, rätt som det är kommer det att sätta sig och bli väsentligt bättre. Hur mycket bättre har jag ingen aning om, men det kommer att vända.

Sparka tränare lär inte hända om ingenting exceptionellt inträffar. Dels vill inte Modo göra det av historiska skäl, men det kan också vara idiotiskt om man hoppas på bidrag från regeringen. Möjligen tar vi in Jesper Olofsson, typ.
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Karlskoga 2020-10-18
J F K:

En sak är säker att innan Ville får gå så måste man gör sig av med Olhaver, vill inte se honom få en enda minut till på bekostnad av Jeremias, Åhström eller LP.

Han har storleken, tyngden och räckvidden och ska vinna puckar åt oss, men vad ska vi ha honom till när han förlorar varje duell samt ger bort enkla kortpass, helt rätt att bänka honom och ta in Svenningsson där istället, han kan ju iallfall åka skridskor och kämpar i närkamperna.

För mig är Olhaver den största floppen i år spelmässigt, visst är det övriga namnkunniga som Heppo, Hedberg en besvikelse så här långt, men dom visar iallafall att dom har nått i sig och lossnar det kan det lossna rejält, det har jag inte sett hos olhaver. Han är en mycket sämre variant av Sylwander.

Tycker att det mesta sitter i självförtroendet hos spelarna, vi inleder ju ändå helt ok, får ett PP med oss som ställs upp granska bra och vi får några chanser att göra första målet, när det misslyckas kommer BIK in i matchen och resten av perioden är jämn. Sedan i andra tappar vi allt och när BIK gör 1-0 och sedan 2-0 är det som luften går ut, tycker det liknar ett lag med dåligt självförtroende. Påminner om vårt första år med Björn, som var höga toppar och sedan väldigt djupa dalar.

Tycker det är förtidigt att kicka Ville, ska man göra en förändring så är det att ta in offensiv kraft så vi kan hota mer, gärna en center (då kan vi prova Aagaard som ytter) och en ytterforward av hög klass. Det viktigaste nu är att få tillbaka självförtroendet och där kan ett nhl-lån hjälpa oss kortsiktigt medan laget och spelet sätter sig.

Vi har spelat 5 matcher, ser det likadant ut efter 10 omgångar till vid 15 spelade matcher kommer jag också rösta för att förändra i ledarstaben.
+1
Kommentera

Sv: Modo - Karlskoga 2020-10-18
J F K: Du har nog rätt. Men ingen normalt funtad människa lär köpa fantasibiljetter så länge det ser ut såhär.

Det man bör kunna kräva är att ledare och spelare träder fram och utförligt beskriver en handlingsplan för hur de ska vända detta och ge alla fantastiska fans lite valuta för pengarna. Tills dess hoppas jag alla röstar med plånboken, för som sagt, med tanke på MoDos ekonomiska situation jämfört med många andra klubbar, finns det NOLL ursäkter för att det ser ut som det gör.
+2
Kommentera