1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

333383 inlägg · 3876 ämnen

Inlägg #2090293

Sv: Modo - Karlskoga 2020-10-18
J F K:

En sak är säker att innan Ville får gå så måste man gör sig av med Olhaver, vill inte se honom få en enda minut till på bekostnad av Jeremias, Åhström eller LP.

Han har storleken, tyngden och räckvidden och ska vinna puckar åt oss, men vad ska vi ha honom till när han förlorar varje duell samt ger bort enkla kortpass, helt rätt att bänka honom och ta in Svenningsson där istället, han kan ju iallfall åka skridskor och kämpar i närkamperna.

För mig är Olhaver den största floppen i år spelmässigt, visst är det övriga namnkunniga som Heppo, Hedberg en besvikelse så här långt, men dom visar iallafall att dom har nått i sig och lossnar det kan det lossna rejält, det har jag inte sett hos olhaver. Han är en mycket sämre variant av Sylwander.

Tycker att det mesta sitter i självförtroendet hos spelarna, vi inleder ju ändå helt ok, får ett PP med oss som ställs upp granska bra och vi får några chanser att göra första målet, när det misslyckas kommer BIK in i matchen och resten av perioden är jämn. Sedan i andra tappar vi allt och när BIK gör 1-0 och sedan 2-0 är det som luften går ut, tycker det liknar ett lag med dåligt självförtroende. Påminner om vårt första år med Björn, som var höga toppar och sedan väldigt djupa dalar.

Tycker det är förtidigt att kicka Ville, ska man göra en förändring så är det att ta in offensiv kraft så vi kan hota mer, gärna en center (då kan vi prova Aagaard som ytter) och en ytterforward av hög klass. Det viktigaste nu är att få tillbaka självförtroendet och där kan ett nhl-lån hjälpa oss kortsiktigt medan laget och spelet sätter sig.

Vi har spelat 5 matcher, ser det likadant ut efter 10 omgångar till vid 15 spelade matcher kommer jag också rösta för att förändra i ledarstaben.
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Karlskoga 2020-10-18
Rytter:
Håller inte med om Olhaver där finns bra saker, men vi ser dem aldrig för han har sina styrkor runt målet och där är vi för sällan. Uppfattar honom inte så dålig som du beskriver honom men har ingen direkt statistik att peka på tyvärr.

Däremot är jag mkt tveksam till om Åhström/Tjernström/LP skall spela samtidigt, tvingas jag välja väljer jag LP.

Ang Björns första år visade det laget upp ett helt annat spel rent generellt än vad vi visat upp hittills, vi föll igenom några ggr men vi vistades i anfallszon och skapade bra spel i rätt många matcher.
Kommentera

Sv: Modo - Karlskoga 2020-10-18
Rytter: Håller med om Olhaver. Stor och tung men använder inte kroppen och lyckas förlora varje närkamp.
Skillnaden på honom och Liljewall förra matchen är gigantisk.
+1
Kommentera