1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

333139 inlägg · 3877 ämnen

Inlägg #2090331

Sv: Modo - Karlskoga 2020-10-18
Rytter:
Håller inte med om Olhaver där finns bra saker, men vi ser dem aldrig för han har sina styrkor runt målet och där är vi för sällan. Uppfattar honom inte så dålig som du beskriver honom men har ingen direkt statistik att peka på tyvärr.

Däremot är jag mkt tveksam till om Åhström/Tjernström/LP skall spela samtidigt, tvingas jag välja väljer jag LP.

Ang Björns första år visade det laget upp ett helt annat spel rent generellt än vad vi visat upp hittills, vi föll igenom några ggr men vi vistades i anfallszon och skapade bra spel i rätt många matcher.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Karlskoga 2020-10-18
Tarasov:

Kolla dagens match om du inte såg den. Hans pucktapp och närkampsspel var helt bedrövligt i första och han blev bänkad i andra med all rätt. Visst att han är stark runt målet, men det sker ju dueller över hela banan och ska han vara med i laget måste han ju vara med och bidra där också och inte runt målet bara.

Hade förhoppningar på honom, men tycker han saknar farten, speluppfattningen, tekniken för att kunna komma till sin rätt i ett lag med ambitioner för toppen eller så är han helt utan självförtroende helt enkelt. Vi får väl se om laget lyfter sig och han kan lyfta sitt spel, annars är det tack och hej, tycker Lindewall visade upp mer på sin enda match än vad Olhaver gjort på sina.
+1
Kommentera