1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479709 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2090344

Sv: Modo - Karlskoga 2020-10-18
Tarasov:

Kolla dagens match om du inte såg den. Hans pucktapp och närkampsspel var helt bedrövligt i första och han blev bänkad i andra med all rätt. Visst att han är stark runt målet, men det sker ju dueller över hela banan och ska han vara med i laget måste han ju vara med och bidra där också och inte runt målet bara.

Hade förhoppningar på honom, men tycker han saknar farten, speluppfattningen, tekniken för att kunna komma till sin rätt i ett lag med ambitioner för toppen eller så är han helt utan självförtroende helt enkelt. Vi får väl se om laget lyfter sig och han kan lyfta sitt spel, annars är det tack och hej, tycker Lindewall visade upp mer på sin enda match än vad Olhaver gjort på sina.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Karlskoga 2020-10-18
Rytter:
Jodå såg den men uppfattar nog bara saker lite annorlunda alternativt ser andra orsaker. Tyckte exv inte Norlinder var dålig defensivt eller att Karlkvist skulle skickas.

Det är farligt att skicka Olhaver, lite som när Bryggman och Farley skickades, visst nivån är kanske inte alltid där man önskar men ett lag behöver vuxna spelare på varje position.

Fö helt obegripligt att Svenningsson bänkades idag.

Jag tycker vi har embryon till bra kedjor i
Ohlsson - Gagnon - x
Hedberg - Jellvert- Hepo
Sveningsson - Aagaard- x
Sylwander- Tjernström- Hägg

Ser gärna två poängspelare in
Kommentera