1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478702 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2090451

Sv: Modo - Karlskoga 2020-10-18
Gavelo:

Fast det är ju märkligt att BIK och Västervik som bygger nytt med många nya spelare (och gör så varje år) når resultat så snabbt. Tycker detta med nya spelare är lite överdrivet och man skyller gärna på detta som en anledning. Tror att tränaren har större betydelse för hur spelet sitter än hur många spelare man bytt ut.

Kolla Löven förra året, dom bytte spelsystem, sportchef och tog in många nya spelare i truppen, ändå blev dom ett topplag.

Tycker inte vi ska påstå att detta med nya spelare är huvudorsaken, risken är då att vi missar det riktiga problemet. Speciellt inte eftersom andra klubbar verkar klara av att byta många spelare och ändå få ihop ett vettigt spel och placera sig högt i serien.

Visst är det en nackdel att byta så många spelare, men rekryterar man rätt så ska det gå bättre än vad det gjort för oss, speciellt då vi har en hög budget och kan välja bättre spelare än andra klubbar.

Nej än så länge är detta ett stort fiasko hela vägen från Glader till Ville, Styf, Omark där samtliga måsta se sig i spegeln och hitta vägar att vända detta, för vi har materialet att vara mycket högre i tabellen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Karlskoga 2020-10-18
Rytter: Vet öht inte vilka resultat Bik och Västervik haft men absolut kan man nå resultat genom att värva ihop en grupp, men det är väl 1/10 det lyckas om ens det.
Bik har endast tappat sina 2-3 toppar efter varje säsong.
Löven vann serien pga av en storspelande målvakt lika som att Modo vann guld med krizan.

Glader hade nära 100% i fjolårets värvningar, att tro att det ska hända igen är inte troligt, sen kan man absolut tycka att denna säsong varit ett fiasko, men jag vidhåller att det finns mycket kvalité i gruppen men att Ville inte är rätt man för att fläta samma detta.

Avslutningsvis så finns det 2 lag som tappade stora delar av sin trupp och det var dom jag nämnde tidigare, Modo och AIK och det är 2 lag som märkbart ligger efter i det mesta.

Anledningen att Modo ligger dåligt till är för att vi tappat mer än halva laget och man har tagit in en tränare som jag än iaf inte ser någon uppsida med
Kommentera

Sv: Modo - Karlskoga 2020-10-18
Rytter: Jag tror den stora delen här är klubbens kultur.
BIK är ju lilla FBK känns det som, spelar ingen roll vem eller vilka som kommer in. Man är alltid samma Bofors.
Samma med Västervik.

Medans Modo är lite olika beroende på person... Än om man vill hävda att man håller samma linje och sitt egna spel så går det inte sticka under stol med att under Björn så var Modo "Björns Modo". Det var första gången sen typ 2008 som vi hade någon röd tråd och än vilka spelare som kom in var det "Björns Modo" och det var den linjen vi höll. Punkt.
Nu svek Björn oss och nu vi är tillbaka på att "hitta oss själva". Vi har tyvärr ingen tydlig stämpel på vad Modo är känner jag.
Kommentera

Sv: Modo - Karlskoga 2020-10-18
Rytter: Ja, men jag tror du har helt rätt. Materialet finns där helt klart, men det är ju så obegripligt dåligt spel att man undrar om spelarna ens vet om att de är i samma lag!? Är de med på samma träningar, samlingar, lagluncher... de beter sig som främlingar för varandra på isen...

Jag skaffade mig cmore med hjälp av Coop-poäng denna höst, än så länge mina sämst använda Coop-poäng, så sorgligt att tänka på att jag kunde unnat mig en heldag i Örebros äventyrsbad eller en enkelresa till Mariehamn med Viking line.
Suck.
Kommentera